SPORGSMÅL OG SVAR

Her får du svar på de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Hvis du ikke finder det svar, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Gasovne

Vores gasovne er designet til indendørs brug og er derfor udstyret med en automatisk iltsikring (med italienske ODS), som automatisk tjekker og slukker for gasovnen, inden CO2– eller CO-niveauet bliver for højt. Dette gælder også, hvis vågeblusset skulle gå ud. Derfor behøver du ikke være bange for, at gasovnen bruger for meget af ilten i rummet.

Nej. Du er nødt til at bruge propangas i vores gasovne. 

(Gælder ikke vores gasvarmere fra Mr. Heater)

Vores gasovne kan opvarme op til 55 m². Faktorer som isolering m.m. kan påvirke, hvor stort et areal gasovnene kan klare at varme op.

Der findes en lang række forhandlere med forskellige sortimenter rundt omkring i landet. Du finder dine nærmeste forhandlere her

Gasgriller

Gør grillen ren med en klud og varmt sæbevand. 

Efterlad ikke din grill ubeskyttet, når den ikke er i brug.

Opbevar din grill i et skur eller en garage, når den ikke er i brug, for at beskytte den mod konsekvenserne af ekstreme vejrforhold.

Ja. Du kan bruge butangas i vores gasgriller, men det kræver, at du skifter regulatoren ud med en, der er beregnet til butangas.

Terrassevarmere

Nej, dette materiale kan man nemt tro er transportmateriale, der skal fjernes, men det er rent faktisk isolering.

Ja, den blå plastfilm er kun beregnet til at beskytte materialet mod ridser, når terrassevarmeren ligger i emballagen. Hvis det er svært at fjerne, kan du prøve at fugte det med varmt vand.

Nej. Du er nødt til at bruge propangas i vores terrassevarmere

Lad ikke din terrassevarmer stå ubeskyttet, når den ikke er i brug. Brug vores overtræk, der beskytter mod regn og vind. 

Opbevar din terrassevarmer i et skur eller en garage, når den ikke er i brug, for at beskytte den mod konsekvenserne af ekstreme vejrforhold.

n.

Finder du ikke dit spørgsmål her? Så kontakt vores Kundeservice